Kelebihan Set Puasa Shaklee 2023

Set Puasa Shaklee sentiasa jadi pilihan kami sekeluarga sepanjang bulan Ramadhan sejak 2012 hinggalah sekarang. Kami ambil masa sahur dan masa berbuka.

Nak order dengan harga promo? Klik sini

Apabila kita ambil set puasa shaklee, berpuasa jadi lebih bertenaga, tak lapar dan haus sangat. 

Paling saya suka, senang dan cepat nak sediakan masa sahur. 

Asbab set puasa shaklee, nak buat ibadah extra pun boleh. InsyaAllah mudah bangun malam buat qiamulail. 

Ya Allah bestnyaaa.

Siapa boleh ambil Set Puasa Shaklee?

Set puasa shaklee sesuai untuk suri rumah, ibu yang bekerja, ibu mengandung, ibu menyusu, anak-anak yang baru belajar berpuasa, anak-anak yang bersekolah, remaja yang masih belajar di universiti, anak dara, warga emas, pesakit gastrik dan lelaki pun boleh.

Apa Ada Dalam Set Puasa Shaklee?



ESP dan Cinch Shake

Energizing Soya Protin (ESP) Shaklee mempunyai Glisemik Index yang rendah.

Saya minum ESP masa sahur. disebabkan GI rendah, gula dalam darah tak mencanak naik. Jadi rasa lapar tu lanbat lah sikit. 

Berbanding kalau kita makan nasi (lagi2 nasi yang dari beras tinggi GI) masa sahur, pukul 9 pagi dah mula rasa lapar. 

Sebab tu saya lebih suka minum ESP dan cinch shake  masa sahur. 

Bila campur ESP dan Cinch Shake Chocolate, kita akan rasa kenyang lebih lama. 

ESP juga sesuai untuk anda yang ada masalah kencing manis.

Ia bantu berikan tenaga berpanjangan dan boleh elakkan letih yang amat di sebelah petang. 

Performance Drink 

Kegemaran saya juga performance drink shaklee ni. Ia bantu elakkan dehidrasi dan kurangkan rasa haus. 

Selain itu performance drink (PD) bantu beri tenaga segera sepanjang hari. Rasa lemon dia pun sedap. 

Biasanya saya ambil waktu sahur dan juga waktu berbuka. kalau minum masa berbuka tu Ya Allah memang refreshing. 

Boleh buat siap2 simpan dalam peti ais ataupun letak air batu. Sedapnyaaaaaaa­čśü

Kelebihan Set Puasa Shaklee

Kesimpulannya, kalau anda mencari sesuatu yang mudah untuk disediakan masa sahur dan berbuka nanti masa bulan Ramadhan, saya cadangkan ambillah set puasa shaklee yang ada ESP, Cinch Shake dan Performance Drink.

Kelebihan Set Puasa Shaklee 1-2-3 dapat elakkan badan letih masa berpuasa, mudah disediakan, elakkan gastrik, bantu beri tenaga sepanjang hari, elakkan dehidrasi dan kurangkan dahaga. 

Paling penting, sesuai diminum seisi keluarga. 

Promosi Set Puasa Shaklee


               Berpuasa dengan sihat dan bertenaga
                             Nak order? Klik Sini

Bulan Mac ni ada promosi set puasa shaklee tau. harga rahmah. dapat sekali free membership, free postage dan free shaker cantik! 

Jom order dengan ija. Klik sini

oh ya, anda juga boleh baca perkongsian sahabat saya tentang Set Puasa Shaklee.


Previous
Next Post »
0 Komentar